Hankintahakkuut Joensuun ympäristössä

Tilaa hankintahakkuu metsäpalstallesi

Hoidamme hankintahakkuut varmalla otteella alusta loppuun. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme suunnitella ja toteuttaa monimutkaisetkin hakkuutyöt syrjäisillä metsäpalstoilla. Hakkaamme sovitut kuviot sovitussa aikataulussa ja toimitamme ne ostajan kanssa sovittuun paikkaan. Hankintahakkuupalvelua tarjoamme pääasiassa yksityisille maanomistajille, jotka kaipaavat suurimittaisia hakkuupalveluita. Toimimme joustavasti Joensuun alueen ympäristössä ja lähikunnissa.

Muista myös maanomistajan verovähennysoikeus

Hankintahakkuissa kannattaa muistaa maanomistajan verovähennysoikeus. Kun maanomistaja myy puut tienvarressa hankinta- tai käteiskaupalla, puunkorjuusta koituvat kulut ovat täysimääräisesti verovähennyskelpoisia arvolisäverovelvollisille puunmyyjille. Laskun saa siis vähentää verotuksessa. Ottamalla täyden hyödyn irti verovähennysoikeudesta, säästät
helposti tuntuvia summia rahaa. Tutustu metsänomistajan veroasioihin Verohallinnon sivuilla.

Jätä hankintahakkuutyöt ammattilaisille

Hankintahakkuut ovat normaali osa metsänomistajan elämää. Jotkut metsänomistajat jatkavat hankintahakkuiden tekemistä itse moottorisahalla, mutta nykyään suurin osa hakkuutöistä jätetään kaltaistemme ammattilaisten tehtäväksi. Laajamittaiseen hakkuuseen tarkoitetulla kalustolla hommat hoituvat nopeasti ja kustannustehokkaasti. 


Hankintahakkuiden parissa, samoin kuin puunkorjuutöissä, suunnittelemme toimenpiteet perusteellisesti aina hakkuun toteuttamisesta ajouriin. Oikea-aikaisesti tehdyllä harvennushakkuulla myös metsänterveys ja jäljelle jääneiden puiden kasvuedellytykset paranevat. Näin jäljelle jääneet puut pääsevät rauhassa kasvamaan tukevaksi tukkipuuksi.

Me osaamme neuvoa hakkuiden oikeaoppisessa toteutuksessa sekä ajoituksessa ja teemme ne mieluusti kokonaan puolestasi. Metsäteollisuus on jatkuvasti etsimässä uutta puuta, joten puulle löytyy kysyntää aina. Laadukkaasti ja ammattimaisesti toteutetut hankintahakkuut varmistavat töiden sujumisen aikataulussa ja kaadetuista puista valmistettujen tavaralajien ostajien vaatiman laadun. Näin puu löytää tiensä ostajalle ehjänä ja oikean kokoisena, mikä antaa sille suoraan lisäarvoa. Pystymyynti on myyntitapana yleistynyt metsänomistajien keskuudessa, mutta hankintahakkuita ja myyntiä tehdään edelleen monilla metsäpalstoilla. 


Kysy lisää hankintahakkuista sekä hinnoistamme! Tutustu myös muihin puunkorjuupalveluihimme, ja katso kuvat tehdyistä töistä.